Login

Login

Need to register? Lost password?

Options

Advertisements

Advertisements

=B a n n e r - c o n t e s T=

Group Announcements

Minitokyo » Forum » Minitokyo Fora » Group Announcements  =B a n n e r - c o n t e s T=

Group announcement by RomanianMembers-United

page 1 of 1

(this is an announcement for a regional group so i hope that everyone is ok if i write in romanian ^_~)

acum ca am lamurit asta as vrea sa anunt concursul nostru
ia sa le aratam vecinilor nostri de pe MT ca si romanii sunt talentati
si ca pot sa fac lucruri frumoase la fel ca alti :) sau chiar mai bine ;)
aa ca deoarece iarna ne bate la usa m-am gandit de fapt noi toti admini ne-am consulta
si ne-am gandit sa lansam un Banner Contest :D

http://img105.imageshack.us/img105/171/2006102435489sd6.gif

Conditii: inaltimea sa fie de 300 si lungimea de 600
puteti sa il faceti cum doriti animat/ne animat un singur lucru as ruga culorile sa se potriveasca cu noul nostru layout :D
si people haideti sa facem grupul nostru un grup plin de viata..unde sa se poate vorbi de orice
in `gasca noastra` de romani sunt peroane cu tot felul de talente/HTML/graphics/doujin/vectors si altele
asa ca daca aveti intrebari cineva tot se va gasi sa raspunda :D

P.S concursul are ca data limita 30 noiembrie..cred ca e destul timp :)

normal ca o sa avem si premii..cel care va castiga va fi privilegiat si numele lui va fi mentionat in contentul grupului

asa ca `trezitiva` oameni buni si haideti sa ne distram putin :) stiu ca multa lume are scola sau munca
dar ceea ce va propun nu i-a mult din timpul vostru ;)

acest mesaj este conceput de adminul principal al grupului Di

fie ca cel mai talentat sa castige..sa avem si noi cu ce sa ne mandrim :D in plus

nice. si data limita cand e? k sa stiu cum sa imi fac timp sa mai deschid si photoshopul ^_^' LOL!

a spus la P.S ... data limita e pe 30 noiembrie

Nu-i nici o problema Di-chan dar trebuie sa recunosc m-ai speriat un pic...m-am gandit ca am devenit somnambula mai nou!Eh super ideea si eu nu stiu cat ma ajuta talentul la facut asa ca nu pot sa ma pronunt cu participatul...stau prost cu masuratul si nu prea am nici brushes si asa mai departe!Eh o sa incerc!

Buna Mirabela stai linistita o sa participe mai multa lume zic eu
am sa incerc sa fac si eu un banner nu stiu cat de buna va fi in comparatie cu altele dar incearcarea moarte nu are ^_^'

intrebare retorica: banner cu tema d iarna cumva? sunt cam inceata la ora asta.....

noooooo im not romanian

Foarte interesant! O sa incerc si eu sa fac unul. Si-asa nu prea am fost activa :(

Banner contest :D Perfect!
Dar am si eu o intrebare: putem sa facem mai multe? Adica o persoana poate sa se inscrie cu mai mult de un banner?
And one more thing: cam ce imagine ar trebui pusa,sau asta ramane la latitudinea noastra? :D

Etooo tema nu trebuie sa fie neaparat de iarna ci sa se potriveasca cu culoarea layoutului grupului nostru,cel putin asa am inteles si eu.

Despre marime....va rog sa respectati totusi cerinta!

JamKuradoberi eu una as zice ca se pot face mai mutle dar totusi ca sa pastram corectitudinea poti face una si daca nu esti prea multumit is ai mai facut una poti cere sa o schimbi!
Bafta tuturor!

page 1 of 1

Only members can post replies, please register.