Login

Login

Need to register? Lost password?

Options

Advertisements

Advertisements

=Celebration=

Group Announcements

Minitokyo » Minitokyo Fora » Group Announcements  =Celebration=

Group announcement by RomanianMembers-United

page 1 of 1
  • dianas
  • Mute Member
  • 1y 45wk ago

(we romanians celebrate today our national day)

:D Buna all. Ma gandeam ca ar fi frumos de ziua nationala a Romaniei (1 Decembrie) sa facem si noi un anunt :)
mare parte a membrilor de pe RM-U nu prea sunt activi ^_^' dar speram la mai bine
Din cand in cand un mic `push` nu strica..asa ca va urez la toti, toate cele bune is un calduros

http://img224.imageshack.us/img224/9578/615xd0.gif

Daca esti mandru ca esti roman da repply in acest thread ;)

Da, sunt mandra, si sorry k n-am fost activa :( Si asa nu prea am timp de prea multe lucruri de cand cu liceul asta.

La multi nai tuturor romanilor de pretutindeni!
Ai avut o idee foarte buan di-chan cu urarea asta si da trebuie sa ne mandrim cu tara noastra!Ooo azi a crescut inima in mine cand am auzit ca leul castiga puncte fata de alte monede!Sa speram ca totul va merge idn ce in ce mai bine!
Pupici tuturor!

La multi ani romanilor..la multi ani Romania! :D
Si da,sunt mandra ca sunt romanca XD!
pandemonium91 crede-ma pe cuvant,stiu cum e --_--
Da macar azi sa ne bucuram! ^_^'

La Multi Ani! Va pup! Da, suntem romani si suntem mandri de asta!
Tocmai, ma uitam pe protv ca englezii sunt innebuniti dupa bucatele noastre, vreau sa vad cum o sa reactioneaze cand o sa bea o palinca sau o tuica, dar care e diferenta? Nici una cred, doar numele difera si bineinteles gradele!
Va pup! si inca o data La multi ani!

LA MULTI ANI TUTUROR!
eu acum am facut ochi XD ^_^'
distractie placuta azi!
and c'mon guyz, macar de ziua noastra luati-va o "vacanta" de la activitatile care va ocupa tot timpul alta data si fiti putin mai activi! ;) XD

la multi ani la toti! ^^
sa fim mandrii k avem dc ^^

Mandru ca intotdeauna. Ma bucur ca sunt roman.... si da sunt online si o sa fiu mult timp de acum :)

La Multi Ani!

^_^' Scuze ca raspund atat de tarziu, dar sunt in plin sezon de partiale (my first ever... si e greu... *sniff*).

La multi ani tuturor...si eu imi cer scuze ca nu sunt prea activa, dar am intrat in teze si anul asta dau bacu..asa ca nu prea mai pun mana pe calculator decat sa vorbesc pe mess sau chestii minore...

page 1 of 1

Only members can post replies, please register.