Userpage troubles

page 1 of 1 14 total items

boogybro

boogybro

Doing the happy dance.

Cancel

Sorry to be complaining again but I'm having trouble uploading my new user page. :( No matter how many time I refresh, clear the cache's and upload again it still doesn't work. Is there any input to ehy this is?

Signature
	Image

white-zero

white-zero

Left this part of the universe.

Cancel

AFter you upload the slices, you have to edit the color of any section for it. Then, you can see the new layout.

boogybro

boogybro

Doing the happy dance.

Cancel

I did, I made some parts black, but still it's not worknig.

Signature
	Image

Cancel

Have you checked out the pinned Tutorial in the Art and Design lounge? Practically every userpage question ever asked has been answered there. ;) Even if you have, you'll likely get a quicker answer by posting your question in that thread. Exentric will take care of you. Good luck.

Keough

Keough

Lockhart

Cancel

Hm.. If i'm correct ur using IE rite? If so u have to have Firefox to upload images. OX

boogybro

boogybro

Doing the happy dance.

Cancel

Quote by KeoughHm.. If i'm correct ur using IE rite? If so u have to have Firefox to upload images. OX

No, I use firefox. But I did try both.
I'll check out the tut.

Edited: Nope, nothing. v___v

Signature
	Image

Cancel

Bah. >_> Having to use Firefox to upload stuff is a load of bull. I usually use Firefox, but uploaded using IE (don't know why..) and it worked like a charm.

Yes, check the tut. It's pinned for reasons such as this. <_<

boogybro

boogybro

Doing the happy dance.

Cancel

I checked, nothing on this situation, it's probably because of the sever changes. And I shouldn't ask there now, because I've already made a thread. =/

Oh yeah, and I can't even change back to default skin.

Signature
	Image

exentric

exentric

Plain Lazy

Cancel

boogybro, ur userpage is fine.
nothing is wrong with it. ^_^
i can see em nicely enough. ^_^

boogybro

boogybro

Doing the happy dance.

Cancel

That depends on what your seeing, I'm trying to upload my Sasuke userpage but it won't work. :(

Signature
	Image

ventures

ventures

rabu rabu <33

Cancel

don't worry boogybro it happens sometimes..
when I changed my site's userpge it took ages for the layout to change,,
when it actually appeared..it changed back to the orriginal layout..+___+
it just takes time..
*can't wait 4 ur sasuke layout though..*

Signature
	Image

boogybro

boogybro

Doing the happy dance.

Cancel

Well, it still isn't working. I wonder is anyone else is having this same problem.

Signature
	Image

tecnophreak

tecnophreak

retired user

Cancel

I'm having this prob now. everything is workin fine except for the uploaded "bg" files and the "table" and "menu" headers. I can change back to default skin, and I've tried clearing all cache, cookies, and history, but its not owrking.

Signature
	Image

  • Dec 24, 2004

exentric

exentric

Plain Lazy

Cancel

this is a bug in MT
I'm also having the very same problem
cant really upload the new images and only the old images is showing up.
we just need to wait sheq to fix this up.

page 1 of 1 14 total items

Back to Minitokyo Discussions | Active Threads | Forum Index

Only members can post replies, please register.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Read more.